Заступник прокурора Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

Заступник прокурора Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

21.01.16 08:35 0 632
19 січня 2015 року заступник прокурора області Олег Янків провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в смт. Крижопіль, яке відноситься до територіальної юрисдикції Бершадської місцевої прокуратури. На прийом записалось 8 жителів району. Людей хвилювали проблеми виділення органами місцевої влади земельних ділянок учасникам АТО, неналежного виконання працівниками поліції своїх обов'язків, щодо розслідування окремих кримінальних проваджень, оформлення права власності на майнові паї та з інших питань.

Заступником прокурора області прийнято письмові заяви та роз'яснено порядок вирішення майнових спорів, оскарження рішень слідчих тощо. Також роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.

Прокуратура області, ще раз наголошує, що реформування органів прокуратури не означає, що жителі інших районів, не за місцем розташування місцевої прокуратури, позбавлені можливості звертатися за захистом своїх конституційних прав до органів прокуратури.

Прийом громадян, відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» проводитиметься у встановлені керівником дні та години, відповідно до графіків, які розмішуватимуться у всіх прокуратурах та оприлюднені у засобах масової інформації.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині - 2729 ...
Наступна новина: Комунальному підприємству ...

КОМЕНТАРІ