Вінничина: ряд навчальних та медичних закладів області отримали нове дихання

Вінничина: ряд навчальних та медичних закладів області отримали нове дихання

21.01.16 09:09 0 592
Враховуючи пріоритетність соціально-економічного розвитку Вінницької області, для підвищення якості надання освітянських та медичних послуг, за фінансової допомоги з державного фонду регіонального розвитку завершено реконструкцію дошкільних навчальних закладів у м. Вінниця по вул. Порика та в смт.Крижопіль, придбано котли на твердому паливі для дитячого садочка в с.Мухівці Немирівського району.

Також протягом четвертого кварталу, за рахунок коштів субвенції на розвиток окремих територій збудовано модульні котельні на альтернативних видах палива для закладів освіти сіл П'ятківка, Устя, Шляхова, Красносілка Бершалського району.

Із залученням коштів місцевих бюджетів, спонсорської допомоги проведено заходи по енергозбереженню в освітянських закладах Вінницького району (смт.Воронивиця та Десна, села Некрасове, Вінницькі Хутори та Якушенці), с. Чечелівка Гайсинського району, с. Кордишівка та Вернигородок Козятинського району, с. Городище Літинського району, смт. Оратів та села району - Чернявка і Якимівка, с.Мончин Погребищенського району, міста Гайсин та Іллінці.

Завершені ремонтні роботи в школі с. Гонорівка Ямпільського району.

За рахунок коштів обласного бюджету відремонтовано медичні та заклади соціального захисту обласного підпорядкування, такі як:

- ендокринологічний диспансер на території «Садиби П'ятничани»;

- обласна станція переливання крові;

- психлікарня № 2, с. Березина Вінницького району;

- будинок-інтернат геріатричного профілю, смт Тиврів.

Проведені ремонтні роботи в міських та районних закладах охорони здоров'я, серед яких :

- реанімаційний блок МТМО, м.Могилів-Подільський;

- дитяче відділення МТМО, м.Ладижин;

- дитяче відділення ЦРЛ, м.Хмільник;

- лікувальний корпус ЦРЛ та приміщення АЗПСМ, смт.Оратів.

Із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з місцевих бюджетів реконструйовано та введено в експлуатацію приміщення під центр "Гармонія" для потреб людей з обмеженими можливостями в обласному центрі та універсальний спортивний майданчик з синтетичним покриттям у м. Бар.

Департамент регіонального економічного розвитку ОДА

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ