Житомирські лісгоспи оприлюднили інформацію про рубки

Житомирські лісгоспи оприлюднили інформацію про рубки

21.01.16 09:48 0 614
Відтепер інформацію про всі рубки, які проводять державні лісогосподарські підприємства, що належать до сфери управління Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, можна дізнатися з офіційного веб-сайту облуправління.

«Іншими словами, кожному, хто зацікавиться, чи законно ведеться вирубування деревини на території держлісфонду, варто лише дізнатися, на території якого лісгоспу ведеться рубка, в якому лісництві та кварталі, - роз'яснює начальник управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський. - Далі - зайти на сайт управління і там перевірити, чи зазначено цей виділ у переліку ділянок, на які уже виписані лісорубні квитки. Якщо така інформація є – то це означає, що лісгосп має на це усі необхідні дозвільні документи і освоєння лісосіки ведеться на законних підставах. Якщо ж такої інформації не виявиться – можливо, присутній факт лісопорушення».

Таким чином лісівники ще раз демонструють відкритість та прозорість своєї діяльності. Адже в народі чомусь побутує думка, що якщо з лісу везуть автомобілями ліс – це означає, що його безконтрольно вирубують або крадуть. Однак визначити законність або незаконність рубки можна лише перевіривши ряд документів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині розроблено ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ