В Житомирській області за добу рятувальники двічі надали допомогу у дорожньо-транспортних пригодах

В Житомирській області за добу рятувальники двічі надали допомогу у дорожньо-транспортних пригодах

21.01.16 10:45 0 566
19 січня о 18:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в місті Малині. За вказаною адресою виїхали рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що автомобіль марки «Siat» з’їхавши у кювет, збив паркан та декілька раз перевернувшись опинився на приватній присадибній ділянці. В результаті пригоди водій був затиснутий в авто, що знаходився дахом на землі. Рятувальники за допомогою бензоріза демонтували водійські двері, витягнули непритомного чоловіка та передали його медикам.

Цього ж дня бійці аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС проводили аварійні роботи в с. Глибочиця. На місці події рятувальники побачили, що автомобіль «Volkswagen Passat» в’їхав у трактор, що стояв на узбіччі.

Так як легковик знаходився на газовому обладнанні, в любий момент міг статись вибух. Аби запобігти цьому фахівці ДСНС оперативно відключили акумулятор та перекрили вентиль газового балону. Наразі усі обставини встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі лісівники ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ