У Рівненській області рятувальники ліквідували умовну пожежу на території автомобільного газозаправного пункту

У Рівненській області рятувальники ліквідували умовну пожежу на території автомобільного газозаправного пункту

21.01.16 12:27 0 575
20 січня на території автомобільного газозаправного пункту в міста Сарни, співробітники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели комплексне тактико-спеціальне навчання. Основною метою навчань було удосконалення навичок реагування оперативних служб на надзвичайні ситуації, а також відпрацювання взаємодії з черговим персоналом.

За тактичним задумом, внаслідок порушень правил пожежної безпеки під час заправки автомобіля скрапленим газом, виникло загоряння вантажного автомобіля біля розподільчих колонок. Адміністрація об’єкту, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, приступили до гасіння пожежі за допомогою вогнегасників. Рятувальники, які оперативно прибули до місця виклику, відразу подали водяні стволи безпосередньо на ліквідацію умовної пожежі, а також на захист резервуарів.

Завдяки злагодженим і оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати в межах осередку її виникнення та не допустити вибуху цистерн з скрапленим газом.

Підводячи підсумки, керівник навчань, начальник 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області майор служби цивільного захисту Олександр Шахно відзначив злагодженість роботи рятувальників, чергового персоналу об’єкту та аварійних служб району.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ