Луцьк: влітку на маршруті 17а замість автобусів їздитимуть тролейбуси

Луцьк: влітку на маршруті 17а замість автобусів їздитимуть тролейбуси

21.01.16 10:33 0 602
На шньому засіданні члени виконавчого комітету розглянули питання “Про проведення конкурсів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування”. Доповідачем виступив начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк. Він розповів, що у зв'язку із закінченням терміну дії договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 2, 3, 17а, 27, 27а, 31, 47, розірванням договору на перевезення пасажирів за маршрутами №14,18, необхідністю оголошення конкурсу за автобусним маршрутом №33, пропонується внести зміни у маршрутну мережу міста та оголосити конкурси на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Луцьку.

Він запропонував змінити схему маршрутів № 18, 27 та 27 а.

Так, автобуси за маршрутом № 18 “Окружна (масив “Маяк”) - Центральний ринок” пролягатиме у прямому та зворотному напрямку такими вулицями і проспектами: Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Софії Ковалевської, Мазепи, Декабристів, Відродження, Рівненська, Окружна (місце відстою на вулиці Окружній (масив “Маяк”).

Маршрут №27 “Окружна-Ківерцівська” пролягатиме вулицями: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Стрілецька, Ківерцівська (місця міжзмінного відстою на вул. Ківерцівській та Окружній (ПАТ «CКФ Україна»)

Автобуси за маршрутом 27а “Окружна-Ківерцівська” рухатимуться вулицями Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна (місце міжзмінного відстою на вул. Окружній (ПАТ «CКФ Україна» та Конякіна (“Адреналін Сіті”).

Минулоріч, на прохання мешканців міста, було відкрито новий маршрут №33 “Центральний ринок - вул. Єршова”. Однак, конкурс з визначення перевізника так і не відбувся. Нині пропонується оголосити новий конкурс. Автобуси за цим маршрутом мають рухатися вулицями: Єршова, Соборності, Вячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою біля перехрестя вулиць Єршова та Карбишева).

Зрештою, члени виконкому вирішили підтримати запропонований проект рішення та оголосити конкурси на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування № 2, 3, 14, 17а, 18, 27, 27а, 31, 33, 47.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що нові конкурси на ряд маршрутів будуть проведені, адже діючі договори завершуються. Однак, він зауважив, що міська влада робить ставку на розвиток екологічного транспорту. За його словами, заміна на маршрутах №15 та 15а автобусів на тролейбуси себе виправдало. Нині ці маршрути приносять значний прибуток Луцькому підприємству електротранспорту. Робота у цьому напрямку продовжуватиметься.

Сергій Григоренко зазначив, що влітку планується замінити автобуси на тролейбуси на маршруті № 17 а. Ведеться робота щодо заміни й на маршруті № 17.

Заступник міського голови розповів, що у планах на найближчі 1,5-2 роки впустити електротранспорт і по автобусному маршруту № 2. Нині необхідно провести роботи з оновлення контактної мережі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницькі лісівники ...

КОМЕНТАРІ