Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про відзначення Дня Соборності України

Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про відзначення Дня Соборності України

21.01.16 15:54 0 639
Відповідно до розпорядження, 22 січня о 14.40 відбудеться панахида за загиблими за волю та незалежність України біля пам'ятного фотостенду “Герої Небесної Сотні” на Театральному майдані.

О 15.00 відбудеться громадська акція “Ланцюг єднання”.

15.30 — тематична виставка “Соборно славу вознесімо, соборно волю бережімо!” та демонстрація фільму "Шлях до Соборності" в приміщенні Волинського облмуздрамтеатру.

О 16.00 - урочисті збори та святковий концерт за участю представників органів місцевого самоврядування, духовенства та громадськості міста в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Також відбудеться покладання квітів від учасників урочистостей до пам'ятників борцям за волю і незалежність України, першому Президентові України Михайлу Грушевському, пам'ятних знаків генералу Алмазову та літунам УНР.

У бібліотечних установах міста будуть організовані тематичні виставки літератури, яка висвітлюватиме історичні події, пов'язані з боротьбою українського народу за свою державність, відбудуться конференції та літературні читання, присвячені Дню Соборності України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ