У Волинській області за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

У Волинській області за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

21.01.16 15:21 0 611
19 січня рятувальники ДСНС ліквідували 4 пожежі, що трапилися у Луцьку та Луцькому районі, а також у Турійському та Ратнівському районах.

За попередніми даними, причинами загорань житлових будинків у селі Крупа Луцького району та селі Броди Ратнівського району стали порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та коротке замикання електромережі.

Зокрема, близько опівночі мешканці села Броди Ратнівського району помітили вогонь, що виривався з під-покрівлі дерев'яного житлового будинку і зателефонували на “101”. До місця виклику прибули працівники місцевої пожежної команди із сусіднього села Гірники та рятувальники з райцентру. За 20 хвилин їм вдалося зупинити подальше поширення вогню, а о 00:55 пожежу приборкали остаточно. Вогонь, що, імовірно, спалахнув через коротке замикання мережі, завдав чималої шкоди господарям: знищив дах та пошкодив одну зі стін помешкання.

Рятувальники закликають громадян бути обережними з вогнем у побуті, пильнувати за справністю електромережі та пічного опалення, не допускаючи порушень у їх експлуатації.

Помітивши пожежу, негайно телефонуйте “101”, у випадку невеликого розміру загорання спробуйте ліквідувати горіння первинними засобами пожежогасіння.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці відкрили ...
Наступна новина: Іван Бабійчук: ...

КОМЕНТАРІ