У Волинській області тривають інформаційні рейди з навчання громадян правил безпеки на льоду

У Волинській області тривають інформаційні рейди з навчання громадян правил безпеки на льоду

21.01.16 14:10 0 623
20 січня рятувальники ДСНС продовжують здійснювати профілактичні заходи для запобігання трагічних випадків на льоду.

Зокрема співробітники Нововолинського міськвідділу Управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційний рейд на міському водосховищі, де проінструктували рибалок щодо правил поведінки на льоду.

Рятувальники нагадали любителям зимової риболовлі основні ознаки безпечної криги та наголосили, що під товщею снігу міцність льоду сумнівна. Оскільки практично уся територія водойми вкрита сніговим покровом, співробітники ДСНС наголосили бути особливо пильними. Вони також зазначили, що вирушаючи на зимову риболовлю, необхідно подбати й про найпростіші засоби порятунку, які можуть стати у нагоді в критичних ситуаціях, а почувши тріщання криги під ногами, слід обережно повертатися назад.

Того ж дня профілактичний рейд відбувся й у селищі Локачі, де рятувальники відвідали місця вилову риби на місцевому ставку та на річці Лузі. Співробітники Служби Порятунку нагадали рибалкам, які проводили там дозвілля, основні правила безпеки на льоду та способи надання допомоги людині, яка провалилася під лід, а також вручили листівки та пам'ятки з правил безпеки.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: За станом на 1 січня 2016 ...

КОМЕНТАРІ