У Волинській області рятувальники навчали людей правилам поведінки на льоду

У Волинській області рятувальники навчали людей правилам поведінки на льоду

21.01.16 09:17 0 601
20 січня працівники Любомльського районного відділу УДСНС України у Волинській області провели профілактичний рейд, під час якого нагадали любителям зимової риболовлі основні правила безпеки на льоду. Заходи відбулися на території озера Згоранське.

Найперше рятувальники рекомендували любителям зимової риболовлі украй обережно виходити на кригу, радили обов'язково брати із собою засоби порятунку, не пробивати поруч багато лунок, а також не збиратися на невеликій площі великими групами. Під час бесід співробітники ДСНС нагадали про заборону виходити на лід напідпитку та закликали не відпускати дітей розважатися на кризі без нагляду дорослих, а також детально розповіли, як діяти, коли провалився під лід та як допомогти іншій людині вибратися з крижаної пастки.

Рятувальники наголосили громадянам, що на хисткій кризі, де провалилася людина, є значний ризик і самому опинитися у воді, тож зважати необхідно на власні фізичні можливості, а за низьких температур швидко настає переохолодження, відтак діяти потрібно рішуче.

Під час просвітницьких бесід рятувальники вручили рибалкам листівки та пам'ятки з правил безпечної поведінки на льоду.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ