Хмельницька область: вирішення проблем жителів області в телефонному режимі

Хмельницька область: вирішення проблем жителів області в телефонному режимі

21.01.16 13:48 0 570
19 січня в рамках «гарячої» телефонної лінії «Запитай у влади» жителі області мали змогу звернутися зі своїми проблемами до першого заступника голови обласної державної адміністрації Василя Процюка.

Звернення цього дня були всебічного характеру, зокрема, жителька Ярмолинецького району с. Тарасівка звернулася з проханням у налагодженні та відновленні маршрутного рейсу Ярмолинці – Тарасівка. Також мешканка м. Городок попросила сприяти у виділенні матеріальної допомоги.

Крім цього, Василь Васильович поспілкувався з представниками засобів масової інформації щодо стану захворюваності на грип в області та стану доріг до несприятливих погодних умов. «На дорогах загального користування області проїзд забезпечено в повному обсязі, техніка та усі відповідні служби працюють в робочому режимі», - зазначив посадовець.

Питання захворюваності на грип знаходиться на постійному контролі Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації та керівництва області. На летальних випадків в області не зареєстровано.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі відбулась ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ