Хмельницька область: Василь Процюк побував з робочим візитом на Красилівщині

Хмельницька область: Василь Процюк побував з робочим візитом на Красилівщині

21.01.16 16:35 0 678
20 січня перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк побував з робочим візитом на Красилівщині.

Разом з головою Красилівської районної державної адміністрації Нілою Островською очільник області відвідав дошкільний навчальний заклад № 1 «Веселка», де ознайомився з ходом проведення реконструкції однієї з будівель ДНЗ. Оглянувши приміщення, Василь Васильович зробив декілька слушних зауважень та пропозицій по проекту реконструкції, наголосив на неможливості спрощення у використанні будівельних матеріалів.

Замовником реконструкції виступила Красилівська міська рада, а виконавцем робіт - ТОВ «Поділля Рембуд». За дуже короткий термін було освоєно 4 930771,01 грн. з Державного фонду регіонального розвитку та 557446,00грн. співфінансування з міського бюджету.

Після завершення реконструкції дошкільний навчальний заклад зможе додатково прийняти в свою дружню сім'ю 50 маленьких діток.

Також в ході робочого візиту перший заступник голови обласної державної адміністрації відвідав приміщення центру надання адміністративних послуг при Красилівській районній державній адміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ