На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж у приватному житловому секторі

На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж у приватному житловому секторі

21.01.16 08:07 0 567
З метою запобігання виникнення пожеж, попередження загибелі і травмування людей у осінньо-зимовий пожежонебезпечний період, працівники Служби порятунку навчають населення правилам пожежної безпеки у побуті.

Так, 20 січня шепетівські рятувальники спільно з представниками сільської ради та працівниками соціального захисту провели відпрацювання Ленковецької сільської ради. Рейдова група відвідала оселі соціально незахищених верств населення: літніх людей, хворих, одиноких громадян та тих, що входять до так званої «групи ризику». У цієї категорії населення питання забезпечення пожежної безпеки помешкань, ремонти електрообладнання та пічного опалення стоять далеко не на першому місті, і як свідчить статистика, трагедії найчастіше виникають саме в таких оселях. Всім, кого відвідала рейдова група, надавалася консультативна допомога з правил пожежної безпеки та вручалися пам’ятки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.

Такі комплексні відпрацювання систематично проводитимуться і в інших населених пунктах району впродовж всього зимового пожежонебезпечного періоду.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині керманич ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ