На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні бесіди серед соціально незахищених верств населення

На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні бесіди серед соціально незахищених верств населення

21.01.16 17:05 0 629
Основними причинами виникнення пожеж у приватному секторі під час опалювального періоду є порушення правил пожежної безпеки і влаштування та експлуатація пічного опалення та електропобутових приладів. В переважній більшості випадків винуватцями займання стають люди. Саме їх необережність у поводженні з вогнем у побуті, нехтування елементарними правилами пожежної безпеки призводить до непередбачуваних наслідків.

Особливе занепокоєння викликають люди, які зловживають алкогольними напоями, соціально незахищені верстви населення та багатодітні родини. Переважно така категорія людей нехтує правилами пожежної безпеки та особливо не цікавиться станом власних обігрівальних приладів чи засобів опалення.

З 18 по 20 січня цього року співробітники Новоушицького районного сектору спільно з представниками ЗМІ, соціального захисту та Новоушицького відділення Дунаєвецького відділу Національної поліції провели подвірні обходи 10-ти осель у селах Капустяни та Глибочок, де проживають соціально-незахищені громадяни.

Рятувальники провели інструктажі з правил безпеки життєдіяльності та нагадали людям правила безпеки при експлуатації електроприладів та під час користування звичним для села пічним опаленням.

Співробітники Служби «101» роз’яснили людям, яких основних правил пожежної безпеки необхідно дотримуватись у побуті в зимовий період, аби не допустити виникнення займання в будинках. Також з громадянами провели бесіди на протипожежну тематику, а саме – про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню та газового обладнання. Також фахівці ДСНС поспілкувалися з дітьми та роз’яснили їм про небезпеку, що може виникнути у разі необережного поводження з вогнем.

Новоушицький районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ