Іван Бабійчук: "Найважливіше – підвищення якості надання медичних послуг"

Іван Бабійчук: "Найважливіше – підвищення якості надання медичних послуг"

21.01.16 15:22 0 580
Про організацію роботи медичних закладів в умовах проведення адміністративно-територіальної реформи йшлося на нараді, яку 20 січня провів тимчасово виконувач обов`язки заступника голови обласної державної адміністрації Іван Бабійчук. Участь у ній взяли представники закладів охорони здоров`я різних рівнів.

«У переліку послуг, надання яких повинні забезпечити об`єднані територіальні громади важливе місце займає медичне забезпечення, - наголосив Іван Бабійчук. – Тому спільно ми повинні напрацювати механізм, який дозволить перейти від системи, яка існує зараз, до нового формату, якого вимагає проведення адміністративно-територіальної реформи. Найважливіше – підвищення якості надання медичних послуг та їх доступність».

Як поінформував директор департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації Володимир Богайчук, важливу роль і надалі відіграватимуть центри надання первинної медико-санітарної допомоги. Їх ніхто не закриватиме, не скорочуватиме штат працівників.

Відтак заслухали представників районів, які окреслили проблеми, з якими стикаються найчастіше,а також запропонували можливі шляхи їх вирішення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Хмельницька область: на ...

КОМЕНТАРІ