Чернігів: Англійська для пенсіонерів: навчатись ніколи не пізно

Чернігів: Англійська для пенсіонерів: навчатись ніколи не пізно

21.01.16 09:25 0 579
У Чернігові в Центральній міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського на підтримку Указу Президента «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» з грудня минулого року почав працювати філологічний факультет з вивченням англійської мови на початковому рівні «Англійська для пенсіонерів: вчитись ніколи не пізно». Факультет створено управлінням культури Чернігівської міської ради та Чернігівською міською централізованою бібліотечною системою на базі «Університету 60+».

Працівники бібліотеки мають на меті надати знання з англійської мови на початковому рівні слухачам поважного віку, підвищити соціальну комфортність літніх людей в сучасному житті.

Заняття факультету відвідують безкоштовно 50 користувачів. Кожна група займається два рази на тиждень. Курс навчання розрахований на півроку. Викладачами факультету є бібліотечні працівники, які мають фахову освіту. Окрім лекцій в Університеті будуть організовані цікаві соціокультурні та мистецькі заходи. Бібліотека є для багатьох слухачів є не тільки місцем навчання та безкоштовного інформаційного забезпечення, а й дружнього спілкування та відпочинку.

Більше інформації можна знайти за посиланням на сайт Центральної бібліотеки: http://goo.gl/UL6M10.

Довідково: «Університет 60+»- безкоштовний навчальний заклад для людей поважного віку Центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського, який діє з 2013 року. При створенні мав на меті відкриття чотирьох факультетів: факультету комп'ютерних комунікацій та інформаційних технологій, правового, історичного та філологічного (української мови та вивчення англійської мови на початковому рівні).

За інформацією управління культури міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопільському ставі та ...

КОМЕНТАРІ