На Вінничині призначено голову Теплицької районної державної адміністрації (+фото)

На Вінничині призначено голову Теплицької районної державної адміністрації (+фото)

22.01.16 15:38 0 573
21 січня 2016 року о 12 годині в приміщенні районної державної адміністрації відбулося урочисте представлення Марцин Людмили Іванівни на посаду голови Теплицької районної державної адміністрації, призначену розпорядженням Президента України від 19.01.2016 року № 14.

Керівникам установ, організацій та підприємств району, начальникам структурних підрозділів райдержадміністрації, які зібралися в актовій залі держустанови, Людмилу Іванівну як очільника району представив перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації Андрій Гижко.

Він зазначив, що кандидатура Людмили Іванівни на посаду голови Теплицької РДА є цілком виправданою, враховуючи її досвід роботи на державній службі (кілька років очолювала управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, протягом останнього року працювала заступником голови РДА).

Андрій Петрович привітав новопризначеного керівника й лаконічно окреслив пріоритетні напрямки в її діяльності на новій посаді. Серед них основними є тісна співпраця усіх гілок районної влади заради досягнення спільних цілей, зокрема у сфері децентралізації, залученні інвестицій, розвитку економічної галузі району тощо.

До слова був запрошений попередній голова районної державної адміністрації й нинішній очільник районної ради Василь Романюк. Він подякував усім, хто долучився до призначення на цю посаду саме Людмили Іванівни, оскільки вона є тепличанкою і дбатиме про добробут на своій землі, й запевнив у співпраці задля покращення життя мешканців Теплицького краю.

Наостанок заступник очільника області привітав усіх присутніх зі святом, яке відзначатиме Україна завтра - Днем Соборності, побажав перемоги, миру, злагоди і єднання.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Редактори комунальних газет ...

КОМЕНТАРІ