В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь відкриті басейну після капітального ремонту у загальноосвітній школі № 20

В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь відкриті басейну після капітального ремонту у загальноосвітній школі № 20

22.01.16 08:02 0 605
Луцький міський голова Микола Романюк, депутатський корпус приділяють значну увагу питанням розвитку галузі освіти. Вони намагаються створити комфортні умови для роботи педагогів та навчання школярів. З міського бюджету щороку виділяються кошти на ремонт закладів освіти, покращення їхнього матеріально-технічного стану.

І от міський голова Микола Романюк разом зі своїм заступником Андрієм Кицею, депутати міської ради Євгеній Ткачук, Наталія Бунда, Микола Яручик, начальник управління освіти Олег Гребенюк взяли участь у відкритті капітально відремонтованого басейну комунального закладу “Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 Луцької міської ради Волинської області”.

Роботи були розпочаті у серпні 2015 року. Здійснено ремонт приміщення басейну (замінено керамічну плитку та освітлення). Відремонтовано чашу басейну та душові, санвузли та галереї, зроблено підігрів підлоги. Крім того, замінено систему очищення та рециркуляції води, а також проведено ремонт приміщення, де вона знаходиться.

З міського бюджету на ці цілі було спрямовано 820 тисяч гривень.

Роботи виконали працівники ПП “ПМК-Нова”.

“Це дуже добре, що цей рік ми розпочинаємо з відкриття оновленого басейну. Тут проведено великий обсяг робіт від ремонту приміщення до заміни обладнання. Завдання міського голови, депутатів дбати про створення сприятливих умов для занять спортом наших дітей. Дай Бог, щоб у цьому басейні була можливість займатися спортом і з нього виростали майбутні професійні спортсмени. Хай він буде втіхою дітям і педагогам”, - зазначив Луцький міський голова Микола Романюк.

Він подякував будівельникам за якісно виконану роботу.

Директор загальноосвітньої школи №20 Валентин Коляно зауважив, що найкращий дарунок, який має кожна дитина - це її здоров'я. “Але про цей дарунок необхідно постійно дбати. Кожна дитина, змалку, знає, що фізкультура і спорт - найкращі друзі, які допоможуть в майбутньому. Завдяки міській владі ми маємо цей чудовий басейн. Дякуємо вам”, - сказав він.

За християнською традицією оновлений басейн освятили священослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору.

Потому, учні школи, які відтепер займатимуться спортом в оновленому басейні, продемонстрували свої вміння та навики.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Впродовж 2015 року ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ