У Волинській області винуватець ДТП зі смертельними наслідками сидітиме за ґратами

У Волинській області винуватець ДТП зі смертельними наслідками сидітиме за ґратами

22.01.16 16:16 0 578
Апеляційний суд Волинської області залишив у силі вирок Старовижівського районного суду 25-річному мешканцю смт. Стара Вижівка, який вчинив ДТП зі смертельними наслідками.

23 березня минулого року, близько 05 год. 30 хв. ранку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля "Пежо Експерт" й рухаючись з боку смт. Стара Вижівка в напрямку села Галина Воля, він не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини в кювет, де допустив наїзд на бетонну опору. Транспортний засіб перекинувся, а 31-річний пасажир авто отримав тілесні ушкодження, від яких настала його смерть.

У ході досудового розслідування винуватець аварії не розкаявся і своєї вини у тому, що сталося, не визнавав. Він намагався переконати усіх, що за кермом його автомобіля був загиблий товариш. Проте вину чоловіка було доведено.

Суд визнав його винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України) й призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Апеляційний суд Волинської області відхилив апеляцію обвинуваченого й, дослухавшись до доводів прокурора, погодився із вироком суду першої інстанції.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: Зміни у ...

КОМЕНТАРІ