Луцьк: «Коляда з Тетяною Ціхоцькою»

Луцьк: «Коляда з Тетяною Ціхоцькою»

22.01.16 09:01 0 709
Музичне різдвяне дійство «Коляда з Тетяною Ціхоцькою», що є окрасою різдвяних свят на Волині, цьогоріч знову зібрало аншлаг у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка. Протягом 3-х годин у залі панувала неповнорна атмосфера українського Різдва, разом з артистами колядували та щедрували усі присутні.

В оригінальному аранжуванні звучали відомі колядки «Добрий вечір, тобі», «По всьому світу стала новина», «Нова радість стала».

Разом із Тетяною Ціхоцькою колядували учасники вокального чоловічого квартету «Акорд», ансамблю «Джерела», вокалістки Тетяна Сорока і Оксана Штембурська, а ще наймолодші учасники проекту–фольклорна студія «Жайворонки», керівник якої – Тетяна Ціхоцька.

Яскравості заходу додали спеціальні хореографічні композиції у виконанні ансамблів танцю «Волиняночка» та «Волинянка», постановку яких здійснили керівники цих колективів Олена Козачук та заслужений працівник культури України Олег Козачук.

В антракті дійства у фойє театру відбувалося частування кутею, різдвяними солодощами та напоями. Тут можна було зробити фото на фоні патріотичних банерів, придбати картини, різдвяні іграшки, інші творчі вироби. Виручені кошти організатори спрямують на потреби учасників АТО і сімей полеглих захисників.

Після закінчення програми усім її учасникам подякував Луцький міський голова Микола Романюк, а Різдвяний оберіг та спеціальну подяку за творчу активність, збереження і популяризацію народних традицій, участь у загальноміських різдвяних заходах вручив автору проекту Тетяні Ціхоцькій.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернігів: Ситуація із ...
Наступна новина: Советы,как правильно ...

КОМЕНТАРІ