У Волинській області рятувальники разом з екологами та інспекторами рибоохорони проводять інформаційні рейди на льоду

У Волинській області рятувальники разом з екологами та інспекторами рибоохорони проводять інформаційні рейди на льоду

22.01.16 14:24 0 848
21 січня відбувся інформаційний рейд з навчання населення правил безпеки на льоду у Старовижівському районі Волинської області. Для здійснення просвітницьких заходів рятувальники ДСНС об'єднали зусилля з працівниками місцевих екологічної та рибоохоронної інспекцій, вивчивши ситуацію на території річки Вижівка у райцентрі та водоймах, розташованих поблизу селища.

Рибалкам, які перебували на вкритих кригою водоймах, учасники рейдової комісії нагадали ключові правила безпечної поведінки на льоду та роздали тематичні пам'ятки та листівки. Під час інструктажів вони закликали громадян повсякчас бути пильними: пересуватися кригою тільки переконавшись у її міцності, не збиратися на одному місці, не пробивати поруч багато лунок. Радили завжди мати напоготові засоби порятунку та нагадали, як самотужки вибратися з крижаної пастки, та як врятувати людину, яка провалилася під лід.

Учасники рейдової комісії розповіли й про основні заходи із запобігання переохолодження та обмороження та наголосили, що й надалі здійснюватимуть подібні профілактичні заходи.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ