Рятувальники Луцького гарнізону підбили підсумки діяльності щодо реагування на надзвичайні події та у сфері цивільного захисту населення за 2015 рік

Рятувальники Луцького гарнізону підбили підсумки діяльності щодо реагування на надзвичайні події та у сфері цивільного захисту населення за 2015 рік

22.01.16 15:17 0 554
20 січня співробітники Луцького міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області підбили підсумки діяльності за 2015 рік.

У службовій нараді під головуванням начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука взяли участь голова Луцької РДА Ігор Ярмольський, начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Луцької міської ради Юрій Кирилюк, а також особовий склад міськрайвідділу та підпорядкованих підрозділів.

Про результати оперативно-службової діяльності доповів начальник Луцького МРВ Василь Оліферчук. Він окреслив ситуацію щодо реагування на виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у Луцьку й Луцькому районі. Зокрема у 2015 році рятувальники гарнізону ліквідували 227 пожеж, під час яких врятували життя 6 громадян та матеріальних цінностей на суму понад 30 мільйонів гривень. Для запобігання надзвичайним подіям співробітники ДСНС здійснювали комплекс профілактичних заходів, зокрема організували відпрацювання 29 сільських, 2 селищних ради та всіх житлово-комунальних підприємств міста.

“Значна увага приділялась професійній підготовці особового складу. Щоденно проводяться відпрацювання нормативів з пожежно-стройової підготовки. За результатами обласних змагань з пожежно-прикладного спорту команда ДПРЧ-2 міста Луцька зайняла 3 загальнокомандне місце серед команд 1 групи. Для виконання завдань за призначенням особовий склад на 100 % забезпечений форменим одягом та взуттям.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди державних та професійних свят у 2015 році було заохочено 29 працівників підпорядкованих підрозділів, 25 співробітників отримали чергові спеціальні звання молодшого, середнього та старшого начальницького складу,” - повідомив Василь Оліферчук.

У підсумку засідання були визначені основні пріоритети у подальшій діяльності. Зокрема, щодо запобігання виникненню надзвичайних подій різного характеру та загибелі на них людей, а також підвищенню рівня готовності пожежно-рятувальних підрозділів Луцького гарнізону.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ