У Хмельницькій області передача послуг державної реєстрації бізнесу та речових прав до уповноважених місцевих органів влади

У Хмельницькій області передача послуг державної реєстрації бізнесу та речових прав до уповноважених місцевих органів влади

22.01.16 13:30 0 608
19 січня під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Василя Процюка проведено засідання робочої групу по взаємодії з Головним територіальним управлінням юстиції в області щодо передачі функцій з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

За інформацією Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, робочі групи з передачі повноважень щодо реєстраційних дій утворенні у всіх районах області та містах обласного значення.

Штатні розписи, згідно яких створенні підрозділи з надання послуг державної реєстрації бізнесу та речових прав затверджено у Віньковецькому, Волочиському, Деражнянському, Полонському районах та м. Славуті і Шепетівці.

За результатами наради надано доручення активізувати роботу з передачі повноважень з державної реєстрації та завершити її до 01 березня 2016 року.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Державному архіві ...

КОМЕНТАРІ