У Хмельницькій області ізяславський район. У Білівському НВК відкрили дитячий садок

У Хмельницькій області ізяславський район. У Білівському НВК відкрили дитячий садок

22.01.16 11:29 0 751
У селі Білеве Ізяславського району у Білівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., дитячий садок» 20 січня відбулося урочисте відкриття повноцінного дитячого садка. До цього на базі загальноосвітнього закладу функціонувала лише група для старших дошкільників із короткотривалим перебуванням. Її відвідувало трохи більше десяти дітей.

За ініціативи громадської активістки Валентини Пилипчук підтриманою громадою села, керівництвом Білівської сільської ради, дирекцією навчального закладу, відділом освіти, молоді та спорту Ізяславської районної державної адміністрації та керівництвом району було вирішено створити на базі існуючого навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дитячий садок» повноцінний дошкільний заклад у переобладнаній частині шкільного приміщення. В результаті реалізації спільного проекту із створення умов для виховання дошкільників було капітально відремонтовані приміщення де розмістились: ігрова кімната та спальне приміщення для 25 дошкільників, туалети, пральня та інше.

Привітати із відкриттям повноцінного дошкільного закладу громаду села Білеве прибули голова районної державної адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Сергій Шлегель, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Наталія Кирилюк, Білівський сільський голова Микола Чорний, колишній Білівський сільський голова ( до 2015 року) Іван Дідик та інші.

Вітаючи жителів Білевого голова Ізяславської райдержадміністрації Борис Яцков зазначив, що створення повноцінного дитсадка стало яскравим прикладом вирішення громадою існуючих проблем. «Від молоді матусі можуть зітхнути з полегшенням і віддати дітей в надійні руки вихователів дитсадка», - наголосив Борис Олександрович. Голова районної державної адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Сергій Шлегель вручили за внесок у розвиток дошкільної освіти та надану допомогу в реалізації проекту із створення повноцінного дитячого садка в селі Білеве грамоти райдержадміністрації та ради: громадському активісту, вчителю бісівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., дитячий садок» Валентині Пилипчук, колишньому Білівському голові Івану Дідику, Білівському голові Миколі Чорному, заступнику керівника ТОВ компанія «Укрелітагро» Леоніду Лісковому.

Керівникам села та району за підтримку та сприяння щиро подякували батьки дошкільників. В ході свята перед присутніми виступили творчі колективи учнів школи та дошкільники.

Також із визначною подією у житті не лише освітнього закладу а й усієї громади привітав настоятель місцевого храму.

І ось найурочистіший момент – юні дошкільники із своєю вихователькою перерізають червону стрічку.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ