На Хмельниччині рятувальники провели черговий рейд в приватному секторі

На Хмельниччині рятувальники провели черговий рейд в приватному секторі

22.01.16 14:29 0 596
21 січня співробітники Красилівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області спільно з представниками соціального захисту населення провели роз’яснювальну роботу на території Чепелівської селищної ради, спрямовану на попередження побутових пожеж та випадків переохолодження серед місцевих жителів.

Особливу увагу було приділено громадянам, які входять в так звану «групу ризику», - це інваліди, одинокі громадяни літнього віку, багатодітні та неблагонадійні сім'ї, особи, які зловживають алкогольними напоями. До кожного з них рятувальники намагалися донести інформацію про основні фактори ризику, що призводять до пожеж, давали рекомендації з експлуатації електрообігрівачів, пічного та газового обладнання. Нагадали громадянам про дії у разі виникнення пожежі, номери телефонів служб екстреного реагування та вручили листівки відповідної тематики.

Рятувальники також розповіли про правила особистої безпеки під час перебування на вулиці у разі надто низької температури повітря.

Після закінчення рейду рятувальники розмістили перелік вимог і рекомендацій щодо правил безпеки на інформаційному стенді у Чепелівській селищній сільській раді.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ