В Івано-Франківській області на службі допомоги людям

В Івано-Франківській області на службі допомоги людям

22.01.16 11:13 0 590
20 січня в Управлінні ДСНС в області відбулося засідання Товариства Червоного Хреста України в режимі відео-конференції, в роботі якого взяли участь представники Управління ДСНС в області, голова Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валерій Старченко, голови міських та районних організацій, члени загону швидкого реагування, волонтери.

Вів засідання голова Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко. Були розглянуті питання діяльності обласних організацій Товариства Червоного Хреста, допомоги закордонних донорів, співпраці з рятувальною службою та діяльність загонів швидкого реагування в даній ситуації - погіршенні погодних умов та низьких температур.

Зокрема, що стосується Прикарпаття, обласне товариство Червоного Хреста плідно співпрацює з Управлінням ДСНС в області. З метою попередження випадків переохолодження людей у зв’язку з значним зниженням температури на території області функціонують 65 стаціонарних пунктів обігріву. Серед них – 3 стаціонарних пункти від Управління ДСНС в області (Калуш, Яремче, Ворохта), 60 - місцевих органів влади та 2 – обласної організації Товариства Червоного Хреста України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Рівненські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ