У Рівненській області рятувальники підсумували результати роботи за 2015 рік

У Рівненській області рятувальники підсумували результати роботи за 2015 рік

22.01.16 09:10 0 579
21 січня в присутності начальника управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Сергія Павловського відбулася підсумкова нарада щодо оперативно-службової діяльності 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Острог за 2015 рік.

У своїх виступах керівництво підрозділу зазначило, що протягом минулого року рятувальники ДПРЧ-17 ГУ ДСНС України у Рівненській області виїжджали за сигналом «ТРИВОГА» 130 разів. Безпосередньо на ліквідацію пожеж в районі виїзду пожежно-рятувальний підрозділ здійснив 56 виїздів. Надзвичайних ситуацій на території району не виникало.

В ході доповідей відмічалася організована на належному рівні взаємодія з органами місцевого самоврядування. Зокрема, головою РДА було передано в частину для забезпечення проведення аварійно-рятувальних робіт мотопомпу, бензопилу та бензогенератор. Зараз проводиться робота по закупівлі міською радою мотопомпи, пожежних рукавів та захисного одягу для рятувальників.

За результатами діяльності підрозділу, начальник Острозького міськрайонного сектору підполковник служби цивільного захисту Володимир Заверуха зазначив, що поставлені перед підрозділом завдання у 2015 року були виконані у повному обсязі.

По завершенню наради ряд острозьких рятувальників було нагороджено грамотами обласного управління ДСНС та вручено чергові спеціальні звання.

ДПРЧ-17 м. Острог
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Советы,как правильно ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ