В Івано-Франківській області проведено заняття в школі підвищення оперативної майстерності

В Івано-Франківській області проведено заняття в школі підвищення оперативної майстерності

23.01.16 11:06 0 524
21 січня в Коломиї було проведено заняття в школі підвищення оперативної майстерності з начальниками Державних пожежно-рятувальних частин, Державних пожежно-рятувальних постів та Професійних пожежних частин. Воно пройшло на базі Державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Коломия під керівництвом заступника начальника Управління ДСНС в Івано-Франківській області Віталія Федунківа.

Дане заняття проведено з метою вдосконалення практичних навичок та вмінь під час ліквідації надзвичайних ситуацій (подій) та гасінні пожеж керівного складу пожежно-рятувальних підрозділів.

Рятувальники поглибили свої знання з організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служб в пожежно-рятувальних підрозділах, з організації газодимозахисної служби в підрозділах області. Також були проведені практичні заняття на теми: «Організація роботи мобільної оперативної групи Управління ДСНС України в області», «Організація рятувальних робіт при виникненні надзвичайних ситуацій на кризі», «Надання першої медичної допомоги потопаючим», а також «Надання першої медичної допомоги потерпілим при обмороженні та переохолоджені». Рятувальники вдосконалювали навички щодо рятування потопаючого за допомогою кінця Олександрова, рятувального круга та пристрою «Соломинка. Кожну вправу намагалися виконувати якнайкраще, адже це допоможе їм правильно діяти за реальних умов.

Заняття у школі підвищення оперативної майстерності було проведено на належному рівні. Рятувальники з поставленими завданнями справилися та готові до дій за призначенням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у міській раді ...
Наступна новина: У Золочеві легковик влетів ...

КОМЕНТАРІ