Слов’янські керамісти допоможуть буковинським бійцям АТО

Слов’янські керамісти допоможуть буковинським бійцям АТО

23.01.16 13:07 0 509
Відкриття виставки керамічних виробів зі Слов'янська відбудеться 22 січня в Галереї «Sweet-Арт-Знання» в Чернівцях. 10 майстрів з Донецької області завітали до Чернівців, аби презентувати свої творчі роботи.

Виставка кераміки відбувається за підтримки програми розвитку ООН в Україні “Розвиток інфраструктури на підтримку бізнесу Донецької та Луганської областей”, профінансованої урядом Японії.

Саме слов'янські керамісти стали переможцями цієї програми, запропонувавши проект зі створення кластеру “Керамічний край” з центром у Слов'янську.

« Місто Слов'янськ – серце керамічного промислу в Україні. Природні ресурси та сировинна база місцевості вже давно визначають Слов'янськ як пріоритетний у цій промисловості. Художники-керамісти об'єднались в союз виробників кераміки Слов'янська і тепер чернівчани матимуть змогу познайомитись з традиціями та особливостями їхньої творчості», – каже директор галереї «Sweet-Арт Знання» Наталя Богомаз.

Відкриття виставки відбудеться 22 січня о 15 годині в галереї ««Sweet-Арт Знання» (вул. Штейнбарга, 23)

27 січня з 15 до 19 години в Галереї відбудеться благодійний розпродаж керамічних виробів, кошти від якого підуть на допомогу двом важкопораненим бійцям АТО – Олександру Котову та Олексію Гринькову.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ