У Чернівцях працюватиме Міжнародний авіаційний форум

У Чернівцях працюватиме Міжнародний авіаційний форум

23.01.16 16:14 0 556
Міжнародний авіаційний форум «Роль аеропорту «Чернівці» в розвитку економіки та туризму в регіоні» працюватиме 25 січня у Чернівцях. Організаторами заходу виступають міська влада спільно з Асоціацією цивільної авіації «Аеропорти України», Асоціацією лідерів турбізнесу України, ТОВ «АВІАПЛАН» та КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці».

У Форумі беруть участь президент Румунської асоціації аеропортів, керівники аеропортів «Сучава» та «Клуж-Напока», представники Всеукраїнської авіаційної асоціації «АОПА-Україна», вантажних та пасажирських авіакомпаній, зокрема « Turkish Airlines», «YanAir», «Урга», «Україна-Аероальянс», а також провідних туристичних агентств та готельного бізнесу.

Форум проводиться з метою активізувати авіаперевезення в міжнародному аеропорті «Чернівці», відновити регулярне авіасполучення та намітити шляхи подальшого розвитку цього виду транспорту у нашому регіоні. Зарубіжні колеги поділяться досвідом та особливостями залучення європейський «лоукост» авіакомпаній, перевагами режиму «Відкрите Небо». Йтиметься про вимоги до наземного обслуговування пасажирських, вантажних літаків, приватних авіарейсів, авіаційне страхування, організацію роботи агентств з продажу авіаперевезень, готельні послуги для авіатуристів.

«Подібні Форуми торік вже відбулись у Києві та Одесі. Світовий досвід свідчить, що аеропорти відіграють величезну роль в економічному розвитку своїх регіонів, є ефективним мотиватором для розбудови туристичної інфраструктури. Чернівецький аеропорт за свою понад 80-річну історію завжди був важливим чинником успішності існування нашого краю. Саме тому зараз, не зважаючи на складну ситуацію у державі через зовнішню агресію, громада Чернівців докладає значні зусилля для збереження комунального авіапідприємства, відновлення ролі авіації в розвитку Буковини і хоче максимально використати для цього досвід інших регіонів, наших європейських сусідів. Переконаний, що рекомендації учасників форуму будуть для нас корисними і цікавими, а багато авіаперевізників та туроператорів відкриють для себе Чернівці і Буковину»,- зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Форум розпочинає роботу 25 січня о 09.40 в сесійній залі Чернівецької міської ради. Запрошуються представники ЗМІ, підприємці, які займаються наданням туристичних послуг, мають попит на послуги з авіаперевезень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ