Чернівецька область: за останню добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: за останню добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

23.01.16 11:13 0 544
Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 4 пожежі. Так, в селі Нові Бросківці Сторожинецького району горіла літня кухня місцевої мешканки. Повідомлення про пожежу надійшло від самої домовласниці, яка помітили небезпеку вже тоді, коли вогонь перекинувся на перекриття будівлі та охопив покрівлю споруди. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що сама літня кухня була дерев’яною. Рятувальники, які були направлені за місцем виклику, оперативно локалізували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню. В подальшому пожежа була ліквідована, що дозволило врятувати від знищення розташований поруч житловий будинок. На пожежі знищено покрівлю літньої кухні, пошкоджено перекриття будівлі, господарські речі та майно. Попередньою причиною виникнення пожежі є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

У селі Білоусівка Сокирянського району сталася пожежа в гаражі. Вогнеборці міста Новодністровська ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено перекриття та речі домашнього вжитку.

Ще 2 пожежі сталися в Чернівцях. Так, по вул. Ковальчука виникла пожежа в господарській будівлі, а по вул. Руській горів сміттєвий бак. В обох випадках рятувальники оперативно ліквідували пожежу, завдяки чому від знищення була врятована 1 будівля. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які сталися минулої доби, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Вінничина: цьогоріч на ...

КОМЕНТАРІ