У Волинській області засуджено членів організованої злочинної групи,які вчиняли розбійницькі напади

У Волинській області засуджено членів організованої злочинної групи,які вчиняли розбійницькі напади

23.01.16 15:13 0 557
Завдяки принциповій позиції прокуратури Волинської області члени організованої злочинної групи розбійників отримали справедливе покарання.

прокурори відстояли у суді апеляційної інстанції вирок Луцького міськрайонного суду щодо 4 громадян Азербайджану та громадянина України азербайджанської національності, які упродовж 2014-2015 років у складі організованої групи вчиняли розбійницькі напади на приватні домоволодіння громадян у місті Нововолинську та Ківерцівському районі.

Озброєні зловмисники проникали у житла й заволодівали майном своїх жертв, застосовуючи насильство та побої до сімей мешканців.

Незважаючи на намагання кількох обвинувачених уникнути кримінальної відповідальності шляхом створення штучних доказів невинуватості, апеляційний суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, ухвалив рішення про відмову у задоволенні апеляційних вимог 4 обвинувачених та їхніх захисників.

Відтак вирок суду першої інстанції, яким трьох обвинувачених на чолі з організатором засуджено до 9 років позбавлення волі із конфіскацією майна, одного - до 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна та ще одного - до 5 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку, набув законної сили.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Мешканцю Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ