На підтримку української армії лучани минулоріч сплатили понад 68 мільйонів гривень військового збору

На підтримку української армії лучани минулоріч сплатили понад 68 мільйонів гривень військового збору

23.01.16 10:16 0 498
В 2015 році платники податків міста Луцька та Луцького району сплатили до державного бюджету 68,1 мільйона гривень військового збору. Тільки в грудні минулого року розмір цього платежу склав 8,2 мільйона гривень. Про це повідомила начальник Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

«Враховуючи актуальність призначення цього платежу, слід відзначити, що лучани відповідально ставляться і до нарахування, і до сплати військового збору»,- підкреслила посадовець.

Нагадаємо, що військовий збір в Україні запроваджено з 3 серпня 2014 року. Ставка цього податку складає 1,5% від об'єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за утримання (нарахування) і сплату (перерахування) військового збору в бюджет є роботодавці, які виплачують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків, та податкові агенти — для оподатковуваних інших доходів із джерела їх походження в Україні.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ