Творчі колективи Палацу культури радували своєю творчістю лучан

Творчі колективи Палацу культури радували своєю творчістю лучан

23.01.16 09:32 0 679
Новорічно – різдвяний коктель своєї творчості вже вкотре подарував глядачам народний аматорський духовий оркестр Палацу культури міста Луцька, керівник заслужений працівник культури України Анатолій Вихованець. Вже з перших хвилин концерту глядачі були зачаровані музикою, у залі панувала піднесена атмосфера святкового новорічного настрою.

На початок концерту особливий настрій створили учасники вокального квартету «Нота Нео», які потішили слухачів професійним виконанням представлених творів. Солістка Уляна Томчук вразила глядачів запальними хітами пісень відомих українських композиторів. Ніжний і мелодійний спів подарувала Вікторія Чайка, яка викликала бурхливі овації у глядачів.

Вперше у виконанні духового оркестру пролунав твір Хуго Штрассера «Різдвяні ночі» і твір В.Берковського та С.Нікітіна в обробці А.Вихованця «Під музику Вівальді», що чекав виконання більше 20 років. Усі твори, які виконував духовий оркестр, написані в оригінальному аранжуванні його керівника Анатолія Вихованця.

Справжнім сюрпризом для глядачів стали учні хорового відділу музичної школи №2 ( керівники Анна Матрахова та Дарія Повстанська), які представили традиційні Різдвяні наспіви, створені на основі народних мотивів не тільки українських, а й різних народів світу.

Ведучі концерту Вадим Хаїнський та Тетяна Демчук привітали усіх присутніх з Різдвяними святами, побажали гарного настрою, душевного тепла і миру. На завершення вечора всі присутні у залі разом з учасниками концерту виконали відому колядку «Добрий вечір тобі».

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Преимущества накладных ...

КОМЕНТАРІ