Волинська область: у районних гарнізонах ДСНС відбуваються підсумкові наради за результатами діяльності у 2015 році

Волинська область: у районних гарнізонах ДСНС відбуваються підсумкові наради за результатами діяльності у 2015 році

23.01.16 16:36 0 636
21 січня співробітники Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області підбили підсумки діяльності за 2015 рік. У службовій нараді під головуванням заступника начальника Управління ДСНС України у Волинській області Олега Билиці взяли участь посадовці органів місцевої влади, а також особовий склад міськрайвідділу та 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

Цього ж дня підсумкове засідання відбулося й у Камінь-Каширському району. Його очолив перший заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Ростислав Демчук. А напередодні підсумки діяльності підбили рятувальники Маневицького гарнізону. Нарада за участю заступника начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС України у Волинській області Віктора Милостивого пройшла на базі Маневицької райдержадміністрації.

Учасники засідань проаналізували причини виникнення надзвичайних події різного характеру та ефективність способів їх подолання. Крім того, обговорили основні аспекти профілактичних заходів та визначили пріоритети у подальшій діяльності у 2016 році, зокрема, щодо запобігання виникненню надзвичайних подій різного характеру та загибелі на них людей, а також підвищенню рівня готовності пожежно-рятувальних підрозділів.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ