Сергій Надал звернувся до керівника тернопільської поліції щодо будівництва на вул. Микулинецька,116

Сергій Надал звернувся до керівника тернопільської поліції щодо будівництва на вул. Микулинецька,116

23.01.16 10:52 0 613
Міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до начальника Тернопільського відділу поліції ГУ НП Степана Савки із проханням розслідувати справу щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Микулинецькій, 116.

«Враховуючи звернення тернополян – пайовиків будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Микулинецькій, 116, суспільний резонанс, який виник навколо даного будівництва, публікації у засобах масової інформації та з метою захисту інтересів тернополян, прошу провести належне розслідування щодо законності даного будівництва», - ідеться у зверненні.

Надаємо текст звернення повністю.

Начальнику Тернопільського відділу поліції

Головного управління Національної поліції

Савці С.С.

Шановник Степане Степановичу!

Враховуючи звернення тернополян – пайовиків будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Микулинецькій, 116, суспільний резонанс, який виник навколо даного будівництва, публікації у засобах масової інформації та з метою захисту інтересів тернополян, прошу провести належне розслідування щодо законності даного будівництва.

Зокрема, визначити підстави збору коштів з дольовиків на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями за адресою вул. Микулинецька, 116, адже даний збір коштів може містити ознаки шахрайства.

Враховуючи викладене, просимо в межах наданих повноважень вжити передбачених Законом України «Про Національну поліцію» превентивних заходів щодо запобігання виникнення правопорушень, що можуть мати місце в результаті діяльності осіб, що проводять збір коштів з дольовиків, про що інформувати Тернопільську міську раду.

З повагою,

Міський голова С.В. Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Старт проекту ...
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ