У Чернігові введено обмежувальні протиепідемічні заходи

У Чернігові введено обмежувальні протиепідемічні заходи

23.01.16 08:23 0 531
З 22 січня 2016 року на території міста Чернігова введено обмежувальні протиепідемічні заходи щодо запобігання розповсюдженню захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Згідно з документом з 23 січня 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах міста оголошено додаткові канікули.

Також затверджено склад міського оперативного штабу для координації дій з запобігання розповсюдженню захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.

Серед обмежувальних протиепідемічних заходів: обмеження проведення масових заходів, працівники з ознаками грипу та ГРВІ не допускаються до роботи, забезпечення оптимальних умов праці на робочих місцях, працівники дитячих дошкільних закладів, торгівлі, закладів ресторанного господарства, транспорту, зв'язку та інших громадських установ повинні дотримуватись маскового режиму.

Начальникам управлінь освіти та охорони здоров'я міської ради, керівникам навчальних закладів доручено забезпечити контроль за дотриманням температурного режиму в приміщеннях, а також забезпечити медичний нагляд за станом здоров'я дітей.

Крім того, заклади охорони здоров'я міста переводяться на 7-денний робочий тиждень.

Більш детально ознайомитись з розпорядженням можна на офіційному сайті Чернігівської міської ради в рубриці «Нормативні документи».

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі визначені ...

КОМЕНТАРІ