Завдяки системі «PROZORRO» на Тернопільщині зекономили понад 160 тис. грн

Завдяки системі «PROZORRO» на Тернопільщині зекономили понад 160 тис. грн

23.01.16 11:33 0 547
Семінар-навчання з питань роботи на електронному майданчику E-TENDER в системі «PROZORRO» триває у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Участь у ньому беруть представники структурних підрозділів ОДА, підвідомчих установ та територіальних підрозділів органів центральної виконавчої влади.

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Галина Воляник, з метою реформування системи державних закупывель, ефективного використання державних коштів при здійсненні державних запівель, усунення корупційних проявів у даній сфері, в області впроваджується проект «PROZORRO».

«Станом на 22 січня, установами області оголошено 298 закупівель, - констатувала Галина Воляник. – Планова сума закупівель – 5,5 млн. гривень, зекономлено 160, 37 тис. грн.».

Довідково: Для забезпечення максимальної прозорості у закупівлях органів влади області, а також здійснення громадського моніторингу за даним процесом, на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації розміщено банер «Електронні закупівлі», де в режимі онлайн розповсюджується інформація про всі електронні закупівлі, що проводяться на території області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: КП “Ласка” активно ...

КОМЕНТАРІ