у Рівненському міськрайонному управлінні ГУ ДСНС підбито підсумки службової діяльності за 2015 рік

у Рівненському міськрайонному управлінні ГУ ДСНС підбито підсумки службової діяльності за 2015 рік

23.01.16 09:48 0 556
22 січня у міськрайонному управлінні Головного управління ДСНС у Рівненській області відбулася нарада по підсумкам оперативно-службової діяльності у 2015 році. Нарада за участі особового складу підрозділу пройшла під головуванням заступника начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковника служби цивільного захисту Олександра Мохрика.

У ході засідання керівники по відповідних напрямках роботи міськрайонного управління доповіли про результати службової діяльності підрозділу у 2015 році. Зокрема, було зазначено, що у минулому році для виконання завдань за призначенням пожежно-рятувальні підрозділи Рівненського міськрайоного управління здійснили 797 виїздів за сигналом «Тривога». Ліквідовано 367 пожеж, на яких врятовано 6 громадян. На пожежах врятовано матеріальних цінностей на суму більше 11 млн. грн., а це значний внесок у становлення та зміцнення економіки області. 187 разів надавалася допомога населенню під час різного роду ситуацій та подій. Жодна із надзвичайних ситуацій та подій не залишилася без відповідного реагування пожежно-рятувальних підрозділів, на 100% була забезпечена пожежна безпека при проведенні загальнодержавних заходів на території міста Рівне та Рівненського району.

Під час виступу доповідачів йшлося і про роботу, проведену у минулому році інспекторським складом з питань державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки і цивільного захисту. Зокрема, про стан роботи по перевірці об’єктів, нормативно-технічної роботи, адміністративно-правової діяльності та заходів реагування, створення і функціонування місцевих пожежних команд, а також проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення міста Рівне та Рівненського району з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності і запобігання надзвичайним подіям різного характеру.

У свою чергу, заступник начальника обласного управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олександр Мохрик, оцінюючи роботу міськрайонного управління, відзначив високий рівень готовності підрозділу до виконання завдань за призначенням та озвучив основні вимоги керівництва Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо забезпечення цивільного захисту населення і територій регіону та пріоритетні завдання Головного управління ДСНС на 2016 рік, а також поставив ряд завдань щодо підвищення рівня оперативно-службової діяльності підрозділу з питань організації служби та готовності до виконання завдань за призначенням, забезпечення постійної готовності до реагування на надзвичайні ситуації, профілактики загибелі людей при виникненні різноманітних надзвичайних ситуацій та подій.

На завершення підсумкової наради за результатами роботи у 2015 році найбільш досвідчених рятувальників та співробітників підрозділу було нагороджено грамотами Головного управління ДСНС та міської влади.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выносные балконы и их типы
Наступна новина: У Львові у Мостиському ...

КОМЕНТАРІ