На Хмельниччині рятувальники вкотре застерегли любителів зимової риболовлі,аби вони дотримувались правил безпеки на кризі

На Хмельниччині рятувальники вкотре застерегли любителів зимової риболовлі,аби вони дотримувались правил безпеки на кризі

23.01.16 09:05 0 532
22 січня працівники Аварійно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо недопущення загибелі населення на водоймах під час відпочинку та зимової риболовлі на р. Південний Буг в мікрорайоні Гречани, що в обласному центрі.

Працівники рятувальної служби розповсюдили серед рибалок листівки, в яких вказана безпечну товщину льоду, способи саморятування та дії, які слід виконувати в умовах виникнення надзвичайної ситуації під час відпочинку на кризі.

Також рятувальники звернули увагу любителів зимової риболовлі на необхідність дотримання безпечної відстані між ополонками та рибалками.

Рятувальники вкотре застерігають громадян дотримуватись правил безпеки на льоду, адже це допоможе їм уникнути неприємних ситуацій та зберегти власне життя та здоров’я.

АРЗ СП ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ