У Вінницькій області на обліку перебуває 6032 учасники бойових дій та 77 інвалідів війни з числа учасників АТО (+фото)

У Вінницькій області на обліку перебуває 6032 учасники бойових дій та 77 інвалідів війни з числа учасників АТО (+фото)

26.01.16 10:47 0 505
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» (зі змінами) у Вінницькій області на обліку при управліннях праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення перебуває 6032 учасники бойових дій та 77 інвалідів війни з числа учасників АТО. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління організації заходів цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами і оборонної роботи Департаменту цивільного захисту ОДА Юрій Мельник.

Для ідентифікації вищезазначених осіб в базі Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, внесені зміни, а саме: в електрону особову карту пільговика внесено абревіатуру «АТО».

Всім учасникам АТО, занесеним до вищезазначеного Реєстру, надаються пільги відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

«Вінницька обласна державна адміністрація готова всіляко сприяти Міністерству охорони здоров'я України у створені такої єдиної системи, зокрема з використанням можливостей Вінницького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, який є одним з найпотужніших в Україні за матеріально-технічною базою та можливостями проведення відповідної ідентифікації та Вінницького обласного бюро судово- медичних експертиз, яке також має відповідні можливості, оскільки у попередні роки було проведено комплекс організаційних заходів щодо його належного матеріально-технічного забезпечення»,- запевнив Юрій Мельник.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ