Житомирська область: протягом доби рятувальники двічі надавали допомогу у вилученні автомобілів зі снігових заметів

Житомирська область: протягом доби рятувальники двічі надавали допомогу у вилученні автомобілів зі снігових заметів

26.01.16 09:02 0 532
24 січня о 19:30 до Служби порятунку «101» Олевського району від водія легкового автомобіля надійшло повідомлення про те, що він потребує допомоги рятувальників по вилученню автотранспорту зі снігового замету.

Пригода сталася на виїзді з міста Олевськ. До місця події виїхав черговий караул 17-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4-х чоловік на автоцистерні. По прибуттю вони з’ясували, що водій легковика «Volkswagen Caddy» не впорався з керуванням на слизькій дорозі і з’їхав у кювет. За допомогою тросу та пожежного автомобіля бійці ДСНС витягнули автівку на проїжджу частину дороги. Медична допомога водієві не знадобилася.

Подібний випадок вже 25 січня стався поблизу села Літки Лугинського району. О 05:00 до Служби порятунку «101» Лугинського району від чергового станції швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що їхній автомобіль під час повернення з виклику застряг у сніговому заметі. Силами рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини транспортний засіб був відбуксований на проїжджу частини дороги, звідки продовжив рух самостійно.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У луцьких тролейбусах ...
Наступна новина: В Луцьку під час рейду ...

КОМЕНТАРІ