Закарпаття: правоохоронці розшукали водія,який на Тячівщині збив пішохода і з місця пригоди втік

Закарпаття: правоохоронці розшукали водія,який на Тячівщині збив пішохода і з місця пригоди втік

26.01.16 11:10 0 530
Зранку, в смт. Буштино Тячівського району, п’яний водій автомобіля «Хундай Сантафе» здійснив наїзд на пішохода і з місця пригоди втік. Працівники поліції оперативно розшукали автомобіль та встановили місце знаходження водія-втікача.

24 січня, близько 06:00 год. надійшло повідомлення по телефону «102», про те, що в смт. Буштино, Тячівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Виїздом працівників поліції на місце пригоди стало відомо, що водій на невідомому автомобілі, здійснивши наїзд на 46-річного пішохода, і з місця дорожньо-транспортної пригоди втік у невідомому напрямку. з численними травмами потерпілого було доставлено до реанімаційного відділення Тячівської ЦРЛ.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами, працівниками взводу ДПС роти з обслуговування доріг державного значення, працівниками сектору забезпечення дорожнього руху Тячівського ВП, а також працівниками відділу кримінальної поліції Тячівського ВП було встановлено автомобіль та водія, винуватця ДТП.

Як стало відомо, у час дорожньо-транспортної пригоди за кермом автомобіля «Хундай Сантафе» перебував 27 річний мешканець Тячівського району, який під час дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Тячівського ВП ГУНП. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ