Срібний підсумок луцьких ветеранських команд на міжнародному турнірі в Бресті

Срібний підсумок луцьких ветеранських команд на міжнародному турнірі в Бресті

26.01.16 15:59 0 720
22-24 січня дві луцькі ветеранські команди “НІКО-Ветеран Лучеськ” і “Політехніка”, на запрошення брестського громадського об'єднання “Футбольний клуб “Адамс”, брали участь у XIV-му Різвяному міжнародному міні-футбольному турнірі серед ветеранів 35 років і старші і 45 років і старші в місті Брест (Білорусія).

У групі молодших ветеранів, в якій змагалося 10 команд з України, Польщі та Білорусії, на першому груповому етапі “НІКО-Ветеран” впевнено провів свої поєдинки. В першій грі, з командою ФК “Бобри”(Мінськ), лучани зіграли у нічию 1:1 (гол на рахунку Ігоря Махнюка). У другій - впевнена перемога з рахунком 5:0 над польським клубом “Белхатов” (двічі Ігор Заболотний, Дмитро Перванчук, Андрій Вюник, Ігор Махнюк). Третю гру лучани також завершили перемогою 3:1 (двічі Дмитро Перванчук, Андрій Вюник). Отож, набравши сім пунктів, ветерани посіли перше місце у своїй групі і здобули право у стиковій грі поборотися за нагороди найвищого гатунку.

Фінальна гра з командою, переможцем групи “А” - ФК “Ятрань-80” (м.Умань, Україна), була останньою і стала окрасою цьогорічного турніру. Перший тайм лучани поступилися чемпіону черкащини 0:1. На початку другого тайму дві помилки лучан роблять рахунок 3:0 на користь суперника. Після такого шоку ветерани йдуть у наступ і прагнуть будь-що змінити рахунок. Спочатку Ігор Заболотний, а за дві хвилини до завершення гри, Андрій Вюник скорочують розрив. Проте час невпинно спливав, суперник перейшов у глуху оборону, а нашим хлопцям, як завше не хватило трішечки часу. Отож 2:3 і черкащани — переможці цьогорічного турніру у групі 35+. Луцький “НІКО-Ветеран Лучеськ” на другому місці, а господарі — ФК “Адамс” на третьому місці.

Успішним також став виступ у групі 45+ команди ”Луцька Політехніка”, яка боролася з чотирма білоруськими командами.

В першій грі лучани поступилися ФК “Каджія” (м.Мінськ) з рахунком 0:3. Проте вони не пали духом і зібравши волю в кулак, і проаналізувавши помилки першої гри, впевнено провели наступні поєдинки.

У другій грі, з командою ФК “Адамс” (Брест), лучани святкували перемогу з рахунком 3:0 (двічі Іван Козел, Ігор Калюжний).

Третя гра з командою ФК “Гродно” також завершилася перемогою луцьких політехівців з рахунком 3:0 (двічі Ігор Титаренко, Олександр Патейчук).

Для того, щоб стати переможцем турніру, лучанам в останній грі проти ФК “Енергетик” (м.Могильов), необхідна була лише перемога. Матч був напруженим. Лучани повели у рахунку 1:0 (Іван Козел), проте втримати перемогу їм не вдалося. Отож нічия 1:1 і набравши сім очок — лучани, як і минулий рік — другі, а “Енергетик” - чемпіон. Третє місце зайняли ветерани ФК “Адамс”.

На урочистому закритті турніру луцькі команди за зайняті другі місця нагороджені кубками відповідних ступенів.

Також організатори відзначили призами кращих гравців цьогорічного турніру.

Андрія Вюника (НІКО) визнано кращим захисником, а Ігоря Махнюка (НІКО) - кращим нападником у молодшій ветеранській групі.

Ігор Калюжний (Політехніка) - кращий захисник серед старших, а Іван Козел (Політехніка) - отримав приз глядацьких симпатій.

Шістдесятирічний гравець ”Луцької Політехніки” Володимир Дідух отримав приз від організаторів та ветеранської футбольної федерації міста Бреста, як самий найдосвідченіший гравець турніру.

Вітаємо команди з успіхом на престижних міжнародних змаганнях і зичимо їм нових перемог.

Висловлюємо слова вдячності начальнику відділення ТОВ “Абсолют Фінанс” Олександру Нікітіну за сприяння та допомогу для участі команди в турнірі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ