В Луцьку перший заступник та заступники міського голови взяли участь у відеоселекторній нараді голови облдержадміністрації

В Луцьку перший заступник та заступники міського голови взяли участь у відеоселекторній нараді голови облдержадміністрації

26.01.16 14:21 0 684
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступники міського голови Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, Андрій Киця.

Володимира Гунчик перш за все звернувся до керівників міст і районів з проханням взяти на контроль питання динаміки поширення грипу та ГРВІ серед мешканців області. Хоча епідеміологічний поріг область не переступила, та зважаючи на несприятливі погодні умови, ситуація може погіршуватися. Він доручив відстежувати поширення захворюваності у кожній конкретній школі чи дошкільному навчальному закладі, при потребі, одразу ж запроваджувати карантин, але при цьому не можна скорочувати навчальних програм, вони мають бути виконані повною мірою.

На нараді заслухали інформацію про стан готовності відкриття у Луцьку офісу великих платників податків. Уже виділено приміщення, де відбувається облаштування робочих місць офісною технікою. 28 січня розпочнеться тестування робочих місць.

Учасники наради заслухали звіт про управлінську діяльність Державної служби України в області з питань геодезії, картографії, кадастру. Зазначалося, що в області активно проводиться нормативно-правова оцінка землі, це значно збільшило надходження від оренди земельних ділянок. Вперше за роки незалежності цей показник становить 161 мільйон гривень.

Розглянули питання діяльності управління Укртрансінспекції у Волинській області. При цьому зазначалося, що буде більше уваги приділятися габаритно- ваговому контролю транспортних засобів на ділянках доріг, де відбувся капітальний ремонт.

Також обговорили стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. Станом на 15 січня 2016 року, житлові субсидії оформили понад 176 тисяч домогосподарств області. Робота з призначення субсидій буде продовжуватися.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ