За сприяння міськради з Тернополя у зону АТО відправили допомогу

За сприяння міськради з Тернополя у зону АТО відправили допомогу

26.01.16 17:02 0 551
Ліки, перев’язочні матеріали, хірургічні набори, а також іншу гуманітарну допомогу передали бійцям АТО 25 січня із Тернополя. В основному вантаж складається із засобів гігієни, які передали двоє колишніх викладачів Тернопільського державного медичного університету Богдан Бойчук та Надія Архіпова із Канади та із медикаментів, матраців та покривал.

«Із Канади для бійців АТО українські діаспоряни передали вологі салфетки та шапочки для миття голови для важкохворих. Враховуючи, що на Сході немає повноцінних умов приймати душ, то ці засоби гігієни будуть доречні. Також ми закупили перев’язочний матеріал, противірусні препарати, засоби для обробки ран, хірургічні набори, - розповідає волонтер Тамара Воронцова. – Також нам допомогла Теребовлянська школа-інтернет для дітей з вадами зору, яка віддала списані ковдри та матраци, щоб на фронті хлопці могли їх використати у побуті. Адже бійці розповідають, що часто живуть у покинутих будинках та сплять на підлозі».

Вантаж на передову відправили за сприяння Тернопільської міської ради. Як зауважив міський голова Сергій Надал, до волонтерської допомоги долучилися лікувальні заклади міста, які передали бійцям АТО протигрипозні медикаментами, а міська рада профінансувала транспортні витрати.

«В першу чергу я вдячний усім тернополянам та волонтерам, які долучаються до збору допомоги нашим військовим. ми надали транспортний засіб для доставки вантажу у зону АТО, – зазначив Сергій Надал. – До збору волонтерської допомоги також долучилася лікарня швидкої допомоги, яка регулярно передає бійцям АТО засоби проти грипу».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За два роки Вінниччина ...
Наступна новина: Показник захворюваності ...

КОМЕНТАРІ