Показник захворюваності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій перевищив епідпоріг у 16 адмінтериторіях Тернопільщини

Показник захворюваності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій перевищив епідпоріг у 16 адмінтериторіях Тернопільщини

26.01.16 17:19 0 577
Показник захворюваності грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій перевищив епідпоріг у 16 адмінтериторіях Тернопільщини.

Про це повідомили прес-службі департаменту охорони здоров'я ТОДА у Головному управлінны Держсанепідслужби у Тернопільській області.

Зазначено, що “за підсумками третього тижня ситуація щодо захворюваності на ГРВІ ускладнилась: інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ склав 89,5 випадків на 10 тисяч населення, відмічено ріст захворюваності в порівнянні з попереднім тижнем в 2,9 рази (9543 випадків проти 3341), з аналогічним періодом минулого року – в 6 разів, до епідемічного порогу – в 2,8 рази.

Повідомлено також і про те, що “станом на 25.01.16р. в Тернопільській області підтверджених лабораторно в ДУ “Тернопільський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України” 23 випадки грипу, із них 20 - грип А Н1 sw (А Н1N1), в т.ч. в одного померлого з діагнозом “позалікарняна двобічна пневмонія”.

Констатовано, що “епідситуація із захворюваності на грип та ГРВІ в області є неблагополучною”.

Прес-служба ДОЗ ТОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сприяння міськради з ...
Наступна новина: Какой утеплитель лучше ...

КОМЕНТАРІ