Подвиг Героїв Крут вшанують на Тернопільщині

Подвиг Героїв Крут вшанують на Тернопільщині

26.01.16 08:19 0 698
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак затвердив заходи з відзначення в області Дня пам'яті Героїв Крут.

29 січня з метою вшанування пам'яті героїчного подвигу українських юнаків у бою під Крутами, належного відзначення цієї історичної події у м. Тернополі та населених пунктах області за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, інститутів громадянського суспільства, учасників антитерористичної операції відбудуться збори громадськості. Також у планах - урочисті академії, вечори пам'яті з нагоди вшанування пам'яті про подвиг Героїв Крут.

У навчальних закладах області організують тематичні та студентські військово-історичні читання, вечори-реквієми, науково-практичні конференції, виховні години, уроки мужності, літературно-музичні композиції, присвячені вшануванню пам'яті Героїв Крут. У закладах культури, освіти, архіві області заплановано відкриття тематичних документальних та фотовиставок, експозицій, стендів.

Поминальні панахиди за загиблими Героями України відслужать в церквах краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ