У Рівненській області рятувальники відвідують населені пункти щоб навчити громадян правилам безпеки

У Рівненській області рятувальники відвідують населені пункти щоб навчити громадян правилам безпеки

26.01.16 09:39 0 534
З метою організації та проведення агітаційно-масових заходів, що направлені на запобігання випадків загибелі людей у вогні та під час виникнення різного виду надзвичайних ситуацій зимового періоду, підняття рівня обізнаності населення вимогам правил безпечної життєдіяльності, рятувальники Рівненщини постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо основ безпеки життєдіяльності та забезпечують інформування населення про стан пожежної безпеки в регіоні і необхідність дотримання вимог правил безпеки.

Так, протягом минулих вихідних працівниками 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Рівненській області було проведено профілактичне відпрацювання житлового сектору у Клеванській селищній раді та Олександрійській сільській раді Рівненського району.

У ході рейдів здійснені обходи помешкань осіб, що відносяться до групи підвищеного ризику: самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, громадян, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки. В ході відпрацювання громадянам вручалися пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у побуті, безпеки життєдіяльності та правил поведінки у разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації. Разом з тим, під час рейду рятувальники звертали увагу господарів на стан пожежної безпеки в житлових будинках, стан електропроводки, димоходів, печей тощо. Громадяни з розумінням ставились до наданих порад щодо забезпечення пожежної безпеки своїх осель та дякували рятувальникам за турботу.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області звертається до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні пічним опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: 18 лютого відбудеться звіт ...

КОМЕНТАРІ