У Рівненській області рятувальники тренувалися гасити пожежу на складах ПММ

У Рівненській області рятувальники тренувалися гасити пожежу на складах ПММ

26.01.16 14:54 0 572
22 січня на території ДП «Дубровицьке лісове господарство» рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. Метою даних навчань було відпрацювання прийомів гасіння пожеж на складах паливно-мастильних матеріалів.

За задумом навчань пожежа виникла в будівлі операторської АЗС ДП «Дубровицьке лісове господасртво». На місце прибули працівники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця, які в апаратах захисту органів дихання зі стволом першої допомоги здійснили розвідку осередку пожежі. Вогнеборці встановили, що пожежа виникла в приміщенні компресорної. В даному приміщенні також знаходився потерпілий, який був не в змозі самостійно залишити приміщення. Рятувальники оперативно провели евакуацію потерпілого із небезпечної зони, передали його працівникам швидкої медичної допомоги і приступили до ліквідації пожежі. Тим часом на допомогу працівникам ДСНС прибули члени добровільної пожежної дружини підприємства, які подали водяні стволи на захист покрівлі компресорної та суміжних приміщень. Завдяки злагодженим та професійним діям пожежа була локалізована та ліквідована в найкоротші терміни, що дало змогу запобігти поширенню вогню на ємності з паливом.

Після закінчення навчань було підбито підсумки та дано оцінку дій всіх служб. Директор ДП «Дубровицьке лісове господарство» А.Боровець подякував рятувальникам та членам ДПД за оперативне реагування та оцінив проведення навчань на відмінно.

ДПРЧ-14 м. Дубровиця
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінниччині виплачено ...

КОМЕНТАРІ